ALBANCI OPET ODVRATNO PROVOCIRAJU! ZAPALILI zastavu Srbije, pa uputili ŠOKANTNE PRETNJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle će se tolerisati bezobrazluk i divljaštvo pojedinaca.

ALBANCI OPET ODVRATNO PROVOCIRAJU! ZAPALILI zastavu Srbije, pa uputili ŠOKANTNE PRETNJE! (VIDEO)

Foto: printscreen

Paljenje srpske zastave

Fudbalska reprezentacija Albanije plasirala se na Evropsko prvenstvo. Remizirali su u poslednjem kolu kvalifikacija sa Farskim Ostrvima, a nakon meča napravili su niz skandala u Tirani.

U maniru nekih koji više mrze sve što je srpsko, nego što vole svoje, zapalili su zastavu Srbije, a našem narodu uputili su jezive pretnje.

Uz poruku "Čekamo vas", označen je Fudbalski savez Srbije.

Ovo nije prvi, a sigurno ni poslednji put da nam prete, a svaki put izostaje adekvatna reakcija UEFE i zaduženih instanci.

 

 

Podsetimo, i na meču Lige šampiona ove godine između Lajpciga i Crvene zvezde, albanski provokatori pokušali su da izazovu incident, ali su im srećom delije oduzele zastavu "Velike Albanije", i nisu odreagovali na provokaciju.

Provokatorima treba vratiti na terenu. Priželjkivati ih na žrebu(postoji mogućnost da se nađemo u istoj grupi), a onda poslati kući sa pet "komada" u mreži.

Ipak, ostaje nada i da će UEFA reagovati i žestoko ih kazniti, jer je paljenje zastave najveća sramota koja može da se uradi prema jednoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading