ALBANAC BRUTALNO NAPAO SRBIJU: SRAMOTNA PROVOKACIJA za "orlove"!

Autor:

Sport

25.10.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taulant Seferi UDARIO na Piksijeve izabranike.

ALBANAC BRUTALNO NAPAO SRBIJU: SRAMOTNA PROVOKACIJA za "orlove"!

Foto: shutterstock, Starsport

Fudbaler iz Severne Makedonije, koji je prešao iz mlađih kategorija i zaigrao za Albaniju 2019. godine, ima 16 nastupa za albansku reprezentaciju i postigao je tri gola, od kojih su dva postignuta u trenutnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Naime, Seferi želi da se sastane sa "orlovima" u grupnoj fazi Evroskog prvenstva, ali ni to nije sve, očekuje da će razbiti Srbiju!?

Njegova izjava izazvala je mnogo bure u našoj zemlji.

-  Želim Srbiju u našoj grupi na Evropskom prvenstvu da ih pobedimo kako treba. Verujem da možemo doći do čiste pobede i to rezultatom 3:0, 4:0 ili 5:0. - rekao je Seferi.

Seferi trenutno igra za klub Banijas u Emiratima, nakon što je prošao kroz različite klubove u karijeri, uključujući Rabotnički, Jang Bojs, Volena Vinterura, Ksamaksa, Tirane i Teute. 

Podsetimo, kako bi se Albanija kvalifikovala za Evropsko prvenstvo, potrebno je da osvoje bod u mečevima protiv Farskih Ostrva i Moldavije. S druge strane, Srbija traži bod u susretu protiv Bugarske kako bi osigurala plasman na prvenstvo. 

"DOĐU VREMENA KADA PAMETAN ZAŠUTI, A BUDALA PROGOVORI"

Ovako je govorio jedan od najvećih književnika sa ovih prostora Ivo Andrić, a Nobelovac je imao pravo.

Izabranici Dragana Stojkovića ne bi imali ništa protiv da dobiju Albaniju u grupi na EP, ali za razliku od nabeđenih fudbalera u pokušaju, oni pričaju na terenu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

 

Taulant Seferi treba da se priseti jedne mudrosti: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Mile

25.10.2023 10:03

Ne razumem novinarsku mržnju i neprofesionalnost da nekoga naziva fukarom. Ne znam čime ga je fudbaler lično uvredio. Sramno

Vuk

25.10.2023 10:30

Vi ste jos gori sto ovakvoj pojavi dajete na znacaju. Toliko je poznat da niko nebi cuo za njega da se nije zalepio za Srbiju.