PIKSI POSLE VELIKE POBEDE! Verovao sam i na 1:1! Nije TRAGEDIJA ako...

Autor:

Sport

17.10.2023

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije nije krio oduševljenje najvažnijim trijumfom.

PIKSI POSLE VELIKE POBEDE! Verovao sam i na 1:1! Nije TRAGEDIJA ako...

Foto: Starsport

Piksi

Pao je kamen sa srca selektoru "orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju, posle najvažnije pobede od starta kvalifikacija i dolaska na vrata raja, koja uvode Srbiju jednom nogom na Evropsko prvenstvo u Nemačku.

- Oseća se miris Evropskog prvenstva, i te kako. Čestitam igračima na želji, volji, karakteru i na kraju kvalitetu. Zasluženo smo pobedili. Ovo je velika pobeda za Srbiju i vrlo smo blizu - rekao je Stojković i dodao:

- Vratili smo se praznih džepova iz Budimpešti, po meni totalno nezasluženo. Remijem ne bismo imali sudbinu u svojim rukama. Iako nije tragedija, ne bi zavisilo sve od nas, a želeli smo da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Raduje me reakcija igrača koji su pokazali želju za pobedom i ta želja se ostvarila.

Ni posle izjednačenja nije gubio živce legendarni as na klupi Srbije.

Foto: Starsport

 

- Bio sam potpuno miran. I juče i danas. Ko trener sam uradio sve da pripremim ekipu na najbolji način, on što ja mogu. Znao sam da će igrači da odrade svoj deo posla onako kako treba. Uvek postoji strah od negativnog rezultata, ali to je samo pokazatelj da poštujemo takmičenje u kojem se nalazimo. Ovo je borba za Evropsko prvenstvo, takmičenje na kojem nismo bili 24 godine i ulog je zaista enormno veliki. Sa moje strane sam uradio sve da pripremim ove momke koji su dovršili posao na najbolji način - dodao je Piksi.

Srpski reprezentativci poslednji meč grupne faze igraju protiv Bugarske u novembru i bodom će osigurati odlazak na Šampionat Evrope 2024. posle tačno 24 godine posta.

Poslednji put naš nacionalni tim bio je na najvećem kontinantalnom takmičenju u Nemačkoj 2000. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading