PROCURILO! Crnogorci će se u OVOM sastavu SUPROTSTAVITI Piksijevim "orlovima"!

Autor:

Sport

17.10.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Rajko Mitić".

PROCURILO! Crnogorci će se u OVOM sastavu SUPROTSTAVITI Piksijevim "orlovima"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore sastaju se u direktnom duelu, koji će odlučiti drugog putnika za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Podsetimo, Mađarska je s dve pobede protiv "orlova" praktično jednom nogom u Nemačkoj, a okršaj nekadašnjih država koje su nastupale kao jedna zajednica, daće odgovor na pitanje ko će se domognuti druge pozicije.

Prema pisanju crnogorskih medija, selektor Miodrag Radulović je već odredio i startnih 11 koji će istrčati na teren u Beogradu.

Najavio je vođa "hrabrih sokolova" da će njegov tim igrati bez kalkulacija i nada se uspehu, iako je svestan da je Srbija favorit.

Ipak, ako je verovati sastavu koji najavljuju crnogorski novinari, Radulović neće odsupiti od svoje ideje o hrabroj igri, pa će početi sa dva izrazita napadača - Stevanom Jovetićem i Nikolom Krstovićem, dok će priliku da zaigra od prvog minuta dobiti i Edvin Kuč, fudbaler Balkanija, šampiona tzv. Kosova, koji je nedavno i debitovao u pobedi nad Libanom 3:2.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Na golu Crne Gore stajaće standardni Milan Mijatović, a u zadnjoj liniji odbrane biće tri štopera - Marko Tući, Stefan Savić i Žarko Tomašević, dok će bokovima kao krilni igrači biti Adam Marušić i Andrija Vučević.

U veznom redu nalaze se: Kuč, Janković i Camaj, a napadači će biti već pomenuti bivši igrači Partizana i Zvezde, Stevan Jovetić i Nikola Krstović.

Crna Gora: Mijatović - Tući, Savić, Tomašević - Marušić, A. Vukčević, Kuč, Janković, Camaj - Jovetić, Krstović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading