NEKE STVARI SE IPAK MENJAJU: Đoković je gospodar - slavni španski teniser nahvalio Novaka!

Autor:

Sport

17.10.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to smo dočekali.

NEKE STVARI SE IPAK MENJAJU: Đoković je gospodar - slavni španski teniser nahvalio Novaka!

Foto: youtube.com/printscreen

Novak Đoković i Aleks Koreča

Nekadašnji španski teniser Aleks Koreča tokom profesionalne karijere koja je trajala od 1991. do 2005. godine nije uspeo da osvoji niti jedan Grend slem trofej, a najbolju poziciju na ATP listi imao je prvog dana meseca februara 1999. godine kada je stigao do pozicije broj dva.

Korača je danas stručni konsultant na Eurosportu i upravo je na navedenoj televiziji, u kontekstu predstojećih Dejvis kup mečeva pomenuo i Novaka Đokovića, posebno se osvrnuvši na činjenicu da najbolji teniser planete u borbu za "Salataru" ulazi bez mečeva u posledje vreme:

- Mislim da je Đoković gospodar kalendara jer tačno zna šta treba da uradi u svakom trenutku. Ali da biste to uradili, morate poznavati svoje telo, morate znati svoju igru. Morate tačno da znate gde je vaš izbor, u kojim trenucima - istakao je Koreča i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nole se priprema za novu "Salataru"

 

- Tako da mislim da Novak to radi veoma dobro, ali u isto vreme je veoma teško jer nije lako ne takmičiti se mesec i po dana, a onda se pojaviti i biti spreman za to. Morate da prihvatite situaciju prvih nekoliko dana, da se možda ne osećate tako dobro, jer su drugi igrači dosta igrali, a vi kod kuće. Čak i ako vežbate, drugačije je.

Da podsetimo, srpska teniska reprezentacja u u četvrtfinalu ovogodišnjeg Dejvis kupa igra protiv selekcije Velike Britanije, a mečevi su na programu u Malagi u novembru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading