FRONTALNI NAPAD NA SRPSKOG STRUČNJAKA: Komšijski mediji ne biraju reči - ovo je uzrok istorijskog debakla!

Autor:

Sport

17.10.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti u komšiluku.

FRONTALNI NAPAD NA SRPSKOG STRUČNJAKA: Komšijski mediji ne biraju reči - ovo je uzrok istorijskog debakla!

Foto: Starsport

Vladan Milojević i Savo Milošević

Ni tri pune nedelje nisu protekle od kako je Savo Milošević preuzeo selektorsku palicu reprezentacije Bosne i Hercegovine, a već se nalazi na frontalnom udaru medija iz ove zemlje.

Nacionalni tim "zmajeva" pre samo četiri dana slavio je na gostovanju protvi selekcije Lihtenštajna rezultatom 2:0 i ljubitelji fudbala u ovoj zemlji sa mnogo optimizma očekivali su duel protiv Portugala na "Bilinom polju" u Zenici.

Da očekivanja nisu imala uporište u kvalitetu, Kristijano Ronaldo i družina su pokazali već u prvih 45 minuta utakmice kada su stekli više nego ubedljivu prednost (5:0) i ko zna kako bi se navedeni duel okončao da Portugalci u nastavku susreta nisu "povukli ručnu". 

Navedeni rezultatski debakl burno su ispretili mediji u Bosni i Hercegovini, a svakako glavni krivac za navedeno "ostvarenje", jeste selektor Savo Milošević kojem zameraju što je duel sa Portugalom započeo sa identičnim sastavom koji je pre samo nekoliko dana uzdizan u visine nakon trijumfa nad Lihtenštajnom.

Republika

Foto: prinskrin

Koliko li će se Savo Milošević zadržati na klupi reprezentacije BiH?

 

Uz navedeno, mnogima je zasmetala i izjava bosanskohercegovačkog selektora, da "zmajevi" nemaju snage da odigraju dva kvalitetna meča u samo četiri dana.

Ostaje da se vidi kakva će biti sudbina selektora Miloševića, s obzirom da su mediji u Bosni i Hercegovini već sada počeli da "kroje" sastav Miloševiću za baraž mečeve kroz koje će selekcija BiH ipak pokušati da se domogne plasmana na EURO u Nemačkoj 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading