ZOV RUSIJE: Gde ima dima, ima i vatre - Strahinja Eraković dobija pojačanje u vidu nekadašnjeg klupskog saigrača?

Autor:

Sport

17.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talenat je očigledno na ceni.

ZOV RUSIJE: Gde ima dima, ima i vatre - Strahinja Eraković dobija pojačanje u vidu nekadašnjeg klupskog saigrača?

Foto: Starsport

Prethodnog leta sa beogradske Marakane put Sankt Peterburga krenuo je Strahinja Eraković, a istom trasom uskoro bi mogao da krene još jedan od velikih talenata koje je iznedrila Zvezdina fudbalska škola.

Naime, kako se nezvanično saznaje, Fudbalski klub Zenit je pokazao interesovanje da možda već tokom narednog prelaznog roka angažuje mladog osamnaestogodišnjeg Jovana Mijatovića od koga Rusi očekuju da eksplodira u njihovim redovima i da kasnije ostvari milionski transfer.

Mijatović je tokom aktuelne sezone zabeležio četiri nastupa u crveno-belom dresu u okviru elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. Niti jednom nije bio starter, na terenu je proveo 74 minuta, a u duelu protiv lučanske Mladosti upisao se i u listu strelaca.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković i Jovan Miajtović uskoro ponovo u istom dresu?

 

U ovom momentu, dolaskom Šerifa Endiajea u Crvenu zvezdu, Mijatović je pao u drugi plan kod trenera Baraka Bahara i poslednjih nedelja češće nastupa kod Marka Neđića u redovima RFK Grafičara.

Ostaje da se vidi hoće li do realizacije transfera doći i da li će mladi centarfor krenuti put grada na ušću reke Neve u Finski zaliv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading