SAMADŽIĆ IGRA ZA SIĆU, A ZOVE GA VELIKAN: Menja grad i klub, ali ne i boje na dresu

Autor:

Sport

17.10.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativcu Srbije slavni klub nudi tri puta veću platu nego što ima u Udinezeu.

SAMADŽIĆ IGRA ZA SIĆU, A ZOVE GA VELIKAN: Menja grad i klub, ali ne i boje na dresu

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Lazar Samardžić je glavna tema u Italiji. Reprezentativac Srbije biće deo tima koji će večeras odmeriti snage sa Crnom Gorom u možda i presudnom meču za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, a za to vreme Serija A bruji o njemu.

Italijanski mediji otkrili su da Samardžić u Udinezeu igra za siću, što bi mogao da bude glavni adut italijanskog velikana u nameri da ga dovede. U pitanju je Juventus, pa ako bi Lazar dođao u Torino kod Dušana Vlahovića i Filipa Kostića promenio bi klub, grad, ali ne i ligu i boje na dresu.

Naime, italijanski mediji otkrivaju da Samardžić u Udinama zarađuje svega 425.000 evra godišnje, što je zaista mizerna plata u odnosu na plate fudbalera, a posebno zvezda u usponu. On je ove sezone nastavio sa dobrim partijama, postigao je evrogol protiv Napolija i o njemu ponovo pišu kao budućoj zvezdi Serije A. 

Takvu priliku Juventus ne želi da propusti. Zato su u Torinu, navodno, spremili tri puta veću platu za Srbina kako bi ga privoleli da se preseli iz Udineze. Tim pre što se za Srbina grabe i ostali velikani. Podsetimo, Lazar je letos jednom nogom praktično bio u Interu, ali je transfer propao zbog nesuglasica oko novca između njegovog oca i Rafaele Pimente, koja je bila posrednik u pregovorima sa Interom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading