SREDA JE CELA CRVENO-BELA: Delije, svi u Kruševac, pa u Arenu

Autor:

Sport

17.10.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde planiraju da bodre fudbalere u Kupu Srbije, pa košarkaše u Evroligi.

SREDA JE CELA CRVENO-BELA: Delije, svi u Kruševac, pa u Arenu

Foto: Starsport

Marakana

Navijači Crvene zvezde ne znaju gde će pre. Delije će sutra moći da navijaju za svoje ljubimce u dva sporta fudbalu i košarci i da, nadaju se, slave dve pobede.

Prvo će izabranici Baraka Bahara od 15 časova gostovati Trajalu u Kruševcu u šesnaestini finala Kupa Srbije. Zatim će košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 20 časova dočekati Monako u trećem kolu Evrolige. Imajući u vidu da će fudbal biti završen do 17 časova, delije imaju sasvim dovoljno vremena da stignu do naše najveće hale i bodre četu Duška Ivanovića. Upravo su zvezdaši na takvu organizaciju pozvali saborce po crveno-beloj boji.

- U sredu počinje odbrana jednog od dva domaća trofeja. Počinje Kup Srbije, gde se sastajemo sa kruševačkim Trajalom. Utakmica se igra na stadionu Napretka sa početkom u 15 časova. Sasvim dovoljno vremena ima da se bodri klub do daljeg prolaza u Kupu, a onda da se stigne do 20 časova u Arenu, gde dočekujemo Monako! Zvezdaški dan, na vreme se spremite - navodi se u proglasu Delija.

One podsećaju da se ulaznice za meč u Kruševcu mogu kupiti i danas na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od 11 do 17 časova po ceni od 500 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading