DULJAJ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Belgijanac obukao crno-beli dres

Autor:

Sport

17.10.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" savladao OFK Beograd u prijateljskom meču sa 2:1. Debitovao Nejtan de Medina.

DULJAJ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Belgijanac obukao crno-beli dres

Foto: FK Partizan

FK Partizan OFK Beograd

Fudbaleri Partizana savladali su OFK Beograd sa 2:1 u prijateljskom meču između predstavnika Superlige i Prve lige Srbije. Izabranici Igora Duljaja su do pobede došli golovima Nemanje Nikolića u 12. i Sameda Baždara u 52. minutu, dok je utešni pogodak za "romantičare" delo Stankovića u 84. minutu meča.

Crno-beli su u nekadašnjem beogradskom klasiku nastupili u kombinovanom sastavu, a ono što posebno hrabri pred nastavak šampionske trke je pojačanje u timu. Naime, Duljaj je prvi put na utakmici mogao da vidi na deli Natana De Medinu, poslednje pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Foto: FK Partizan

Natan De Medina

Belgijanac nije igrao mečeve od maja, niti je prošao pripreme,  pa je odluka trenera bila da defanzivca drži po strani dok je zadovolji formom. Ono što hrabri je da je De Medina odigrao ceo susret protiv OFK Beograda, doduše dva puta po 35 minuta. On je ostavio solidan utisak, ali je sada na njemu da se nametne treneru i za takmičarkske duele.

Ovo je Partizanu bila dobra provera pred nastavak prvenstva. Koliko u keta, crno-beli gostuju Spartaku u Subotici u 12. kolu Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading