OČEKUJE NAS SPEKTAKL NA UBU: Za ovaj meč će se tražiti karta više na stadionu "Dragan Džajić"!

Autor:

Sport

11.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mečevi koji privlače veliki broj gledalaca.

OČEKUJE NAS SPEKTAKL NA UBU: Za ovaj meč će se tražiti karta više na stadionu "Dragan Džajić"!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Danas je održan žreb za 1/16 finala Kupa Srbije, svakako su najzanimljiviji mečevi večitiih rivala, voljom "kuglica" Jedinstvo sa Uba će ugostiti Partizan.

Tim sa Uba je prošle sezone pristupio prvoligaškom karavnu, i na kraju takmičenja je za dlaku "ispao" iz kombinacije za baraž za plasman u najjači rang takmičenja u našoj zemlji. Samo jedan bod delio je Jedinstvo od pozicije koja bi omogućila ekipi da se nadmeće sa superligašem za mesto u višem rangu.

Od starta aktuelne sezone sastav Jedinstva igra promenjivo, trenutno se sa 14 osvojenih bodova ekipa nalazi na sedmoj poziciji na tabeli. Nije bilo konstantnosti u rezultatima, što je dovelo do dve promene trenera od starta sezone, trenutno se na klupi nalazi "domaći šef stručnog štaba", Žarko Jovanović.

 

 

Što se tiče Partizana, period u Evropi nije prošao kako su mnogi zamišljali, ekipa se okrenula domaćem prvenstvu, gde se trenutno nalazi na liderskoj poziciji, a svakako sigurno klub ima velike ambicije i u kup takmičenju, gde će pokušati da vrati pehar u klupske vitrine koji je poslednji put tu "stanovao" u sezoni 18/19.

Crno-beli su upravo na ovom "stepeniku" prošle godine priredili veliko iznenađenje svojim navijačima, kada su na gostovanju Radničkom iz Sremske Mitrovice nakon penala završili svoje takmičenje u Kupu Srbije. Vodio je tada Partizan do nadoknade vremena, kada su domaći izjednačili, u penal seriji ni jedan od četiri izvođača gostujućeg tima nije uspeo da savlada golmana rivala.

Utakmica koja će sigurno okupiti veliki broj gledalaca, nema sumnje da će stadion "Dragan Džajić" na Ubu biti popunjen do poslednjeg mesta. Po programu, meč između Jedinstva i Partizana je trebao biti odigran 1. novembra, ali će isti biti pomeren zbog odložene utakmice Superlige koju crno-beli imaju da nadoknade.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading