REMI U KUTLOVU: Krajnji ishod meča je odlučen u razmaku od samog četiri minuta!

Autor:

Sport

11.10.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorena, borbena utakmica između Hajduka i Kutlova.

REMI U KUTLOVU: Krajnji ishod meča je odlučen u razmaku od samog četiri minuta!

Foto: FK Kutlovo

U okviru osmog kola Prve lige Kragujevca ekipa Kutlova ugostila je sastav Hajduka iz Jovanovca. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa osam osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za devetu poziciju u ligi, dok su gosti sa 19 bili na deobi prvog mesta na tabeli.

Od prvog minuta viđena je otvorena utakmica, puna borbe po celom terenu, ali u granica fer i korektne igre. Bilo je prilika na obe strane tokom prvih 45 minuta, ali je u sudijskoj beležnici upisan samo jedan žuti karton. Mladi Nikola Milivojević, iz redova Hajduka je "požuteo" na isteku 35. minuta zbog sprečavanja obećavajućeg napada Kutlova.

Drugi deo meča bio je gotovo preslikan kao i prvi, samo što smo u njemu imali prilike da pored dva žuta kartona vidimo i dva gola. Na isteku sat remena igre sastav Kutlova je preko Andreja Stojanovića stigao do vođstva, 1:0.

Samo četiri minuta kasnije gosti odgovaraju golom na drugoj strani, Miljan Srdić doneo je izjednačenje Hajduku, 1:1 od 64. minuta. Oba trenera su nakon izjedanačenja posegla za izmenama, ali to nije dovelo do nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Sastav Hajduka je nakon ovog meča "pao" na treće mesto na tabeli, i sada za liderom zaostaje dva boda, dok je ekipa Kutlova i dalje devetoplasirani tim u ligi.

Kutlovo - Hajduk (Jovanovac) 1:1 (0:0)

Kutlovo: Otašević, Stepović, Barjaktarević, Milutinović, Dimitrijević, Barugdžić, Stojanović, Jovanović, Todorčević, Babović (od 82' Ristelić), Ristić (od 67' Petrović)

Hajduk: Lazović, Živić, Branković, Šurlan, Jokić, Veljović, Milivojević (od 75' Todorović), Bajović (od 61' Đorić), Srdić, Joksimović, Miletić (od 83' Mujezinović) 

Sledeće nedelje Hajduk u derbiju kola, a po mnogima i polusezone dočekuje prvoplasirani Divostin, dok ekipa Kutlova gostuje timu Mladosti iz Pajazitova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading