ŠTA RADIŠ TO NIKOLA? Provaljen je - Jokić diže ruke od košarke i konja, evo šta je zaokupiralo njegovu pažnju na stolu za masažu! (FOTO)

Autor:

Sport

17.10.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

ŠTA RADIŠ TO NIKOLA? Provaljen je - Jokić diže ruke od košarke i konja, evo šta je zaokupiralo njegovu pažnju na stolu za masažu! (FOTO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Pripreme za start nove sezone u okviru NBA lige privode se kraju i uskoro će se na parketima širom Sjedinjenih Američkih Država zakotrljati košarkaška lopta.

Prethodnu takmičarsku godinu košarkaši Denvera okončali su trijumfalno. U velikom finalu slavili su rezultatom 4:1 u seriji protiv Majamija čime su stigli do prvog NBA prstena u klupskoj istoriji, a svakako najzaslužniji za navedeno ostvarenje bio je najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić.

Od popularnog "džokera" se očekuje da i u predstojećoj sezoni bude udarna snaga kluba iz Kolorada, a nedavno se pojavila zanimljiva fotografija Nikole Jokića iz klupske svlačionice.

Naime, Jokić se nakon treninga podvrgao masaži i dok su ga klupski fizioterapeuti oporavljali od napornih treninga, on je "vreme ubijao" uz mobilni telefon kojeg nije ispuštao iz ruke. 

Mnogi su bili znatiželjni da vide šta je to toliko preokupiralo najboljeg srpskog košarkaša.

Kako se može videti na fotografiji, Jokić nije na svom mobilnom telefonu gledao neku od trka svojih konja, već je pratio prenos fudbalskog meča Prve lige Srbije u kojem su se sastale ekipe OFK Vršca i RFK Novog Sada 1921.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Nova zanimacija somborskog "Džokera"

 

Naravno, u pitanju je zanimljiv marketinški trik kluba sa Detelinare koji je i na ovaj način skrenuo pažnju na sebe, a izvesno je da im Jokić neće zameriti na urađenoj fotomontaži.

Za one koje interesuje navedeni susret, ekipa OFK Vršca je na svom stadionu slavila minimalnim rezultatom 1:0 čime su načinili važan korak ka sredini prvoligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading