POZNATI ESTRADNI MENADŽER PREMINUO NA SNIMANJU! Pevačica i dalje nema od bola, ne može da poveruje šta ju je snašlo

Autor:

Zabava

17.10.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se prisetila snimanja filma "Slatko od snova", te otkrila kakva ju je tragedija tada zadesila.

POZNATI ESTRADNI MENADŽER PREMINUO NA SNIMANJU! Pevačica i dalje nema od bola, ne može da poveruje šta ju je snašlo

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Drgana Mirković

Dragana Mirković je nedavno rasprodala dve beogradske Arene i to bez reklame, a onda se prisetila jedne tragedija koja joj je život primenila.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković

Naime, Dragana je 1994. godine snimala film "Slatko od snova", devojci koja želi da postane pevačica i koju posećuje duh Elvisa Prislija, kojeg je igrao Milorad Mandić Manda. Ona se u jednoj emisiji prisetila svog izleta u filmske vode i nenadmašne ekipe koja joj je pravila društvo.

Republika

Foto: ST/Petar Divac, D. Kadić

Dragana Mirković i Branka Katić

- Imala sam privilegiju da "glumim" sa izvanrednim ljudima. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića, zatim Manda, pa Branka Katić, pa Zoran Cvijanović, on je isto bio sjajan, pa Nebojša Bakočević, Gorica Popović koja se pojavila u jednoj sceni, preslatka. S jedne strane, imam fantastične uspomene jer je stvarno bila radost i privilegija raditi u takvom društvu. I danas kada se čujem s Brankom, meni je to ista ona Branka s kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila - rekla je pevačica.

Kasnije, tokom snimanja, dogodila se tragedija. Njen menadžer i prijatelj Raka Đokić je preminuo.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem

- I danas imam gorak ukus u ustima kad se setim filma, i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da radim film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana. Umro je bukvalno na sredini snimanja. Bila sam neupotrebljiva... Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog do tada nisam izgubila, ni iz uže, ni iz šire porodice. Kao da sam izgubila nekog svog. Mislila sam da više neću ni pevati, bila sam pretužna. A onda mi je u jednom momentu Manda rekao: "Ali Dragana, zar ne misliš da mu duguješ da završimo film?'".. I završili smo - rekla je pevačica za magazin "Hello!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading