"NEMA POTREBE DA SE DOKAZUJEMO" Dragana Mirković objasnila zbog čega nije zakazala VIŠE od dve Arene!

Autor:

Zabava

15.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda se obratila fanovima povodom svog jubileja!

"NEMA POTREBE DA SE DOKAZUJEMO" Dragana Mirković objasnila zbog čega nije zakazala VIŠE od dve Arene!

Foto: Miomir Milić

Muzička zvezda Dragana Mirković će uskoro održati dva koncerta u Štark Areni, a kako je interesovanje njenih fanova veliko, mnogi su se zapitali zbog čega nije zakazala više koncerata.

Dragana se obratila svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, te otkrila zbog čega nije zakazala više od dve Arene.

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković

- Želim da vam se izvinim i da vam kažem da će biti samo dve Arene zato što, vi vrlo dobro znate koliko su moji koncerti zahtevni, koliko su moje pesme zahtevne i koliko ja vama dajem 100 posto sebe, tako da više od dve Arene ja fizički ne bih mogla da izdržim, svesni ste toga - započela je Dragana, pa nastavila:

- Unapred vam se izvinjavam i zahvaljujem na razumevanju. E, sad, znam da vi volite da dokazujete koliko možete da rasprodate Arena – tri, četiri, pet ili ne znam već koliko, ali jednostavno nema potrebe za tim zato što svi znaju da vi to možete. Nema potrebe da se mi više dokazujemo jer 40 godina karijere, ovaj jubilej, je najveći dokaz koliko ste vi, ustvari jaki i moćni - dodala je folk zvezda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading