"DA SE OLIVER DRAGOJEVIĆ DIGNE, NE BI USPEO ONO ŠTO JE PRIJA" Hrvatski voditelj o uspehu Aleksandre Prijović: Veći smo Srbi od Srba!

Autor:

Zabava

14.10.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski voditelj Zoran Šprajc prokomentarisao uspeh Aleksandre Prijović u Hrvatskoj!

"DA SE OLIVER DRAGOJEVIĆ DIGNE, NE BI USPEO ONO ŠTO JE PRIJA" Hrvatski voditelj o uspehu Aleksandre Prijović: Veći smo Srbi od Srba!

Foto: IM Live Production

Popularna pevačica Aleksandra Prijović će početkom decembra održati pet koncerata u Areni u Zagrebu, a komšije ne mogu da se načude ovom fenomenu. O Prijinom uspehu govorio je i Zoran Šprajc, voditelj emisije "Stanje nacije" na RTL-u.

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

- Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu evo pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad ko Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspeo rasprodati pet Arena za redom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije biće i šesta, bez brige - rekao je Šprajc u gorepomenutoj emisiji.

U pitanju je emisija šaljivog karaktera, te je nastavio u tom stilu.

- U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude deo stalne postave Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide - dodao je voditelj.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/RTL

Zoran Šprajc o Aleksandri Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading