NASILNIK MVP KOLA: Ledej i Naneli U SAMOM VRHU!

Autor:

Sport

14.10.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno je drugo kolo Evrolige, a vreme je za individualna priznanja.

NASILNIK MVP KOLA: Ledej i Naneli U SAMOM VRHU!

Foto: Starsport

Geršon Jabusele

Košarkaš Reala Geršon Jabusele imenovan je za najkorisnijeg igrača (MVP) drugog kola Evrolige.

 Real je u drugom kolu Evrolige kao gost savladao Efes (103:80), a najzaslužniji za trijumf Madriđana bio je Francuz. Jabusele je meč završio sa 22 poena (3/4 šut za dva, 3/3 šut za tri, 7/7 slobodna bacanja), osam skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte, a uz to je iznudio četiri prekršaja.

Krilni košarkaš je ovim učinkom došao do indeksa korisnosti 39 čime je daleko iza sebe ostavio najbliže pratioce.

Drugi u trci za MVP-a prethodnog kola bio je Zek Ledej koji je meč u kom je Partizan deklasirao Asvel (88:62) završio sa 13 poena, sedam skokova, po dve asistencije i blokade uz jednu ukradenu loptu za indeks korisnosti 27.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej

 

 

Za poen slabiji indeks korisnosti od Ledeja imao je njegov saigrač Džejms Naneli koji je meč završio sa 17 poena, šest asistencija, pet skokova i ukradenom loptom.

Listu najboljih pet igrača prethodne runde Evrolige kompletirali su Fakundo Kampaco (Real ) i Leandro Bolmaro (Bajern) sa indeksom korisnosti 24.

Što se Jabuselea tiče, on je prošle sezone ostao upamćen po rvačkom zahvatu nad Danteom Egzumom u četvrtfinalnoj seriji protiv Partizana, a dobio je suspenziju od samo pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading