TRENUTAK ISTINE ZA CRNO-BELE: Željko Obradović očekuje reakciju ekipe - Partizan ide na noge timu kojeg je Zvezda nedavno deklasirala!

Autor:

Sport

10.10.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusn stručnjak očekuje reakciju ekipe.

TRENUTAK ISTINE ZA CRNO-BELE: Željko Obradović očekuje reakciju ekipe - Partizan ide na noge timu kojeg je Zvezda nedavno deklasirala!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi na startu nove evroligaške sezone u Tel Avivu od ekipe Makabija rezultatom 81:96 i jasno je da niko u klubu ne može biti zadovoljan početnim ostvarenjem.

Sa druge strane crno-bel su na startu takmičenja u Admiral Bet ABA lige zabeležili dva ubedljiva trijumfa i stručni štab se nada da ostvareno u regionalnom takmičenju može biti prenešeno na evroligašku scenu.

Uoči gostovanja u Vilerbanu trener Željko Obradović je za medije izjavio:

- Druga utakmica na strani u Evroligi. Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo mnogo agresivnije i u odbrani i napadački, u odnosu na ono kako smo izgledali u Tel Avivu. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari na toj utakmici, reagovali smo treningom. Igramo protiv tima, koji bez obzira što su izgubili prvu utakmicu, bolji je nego prošle godine. Sigurno će i oni očekivati reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi. Moramo da budemo koncentrisani i da promenimo način na koji smo igrali protiv Makabija.

Foto: Starsport

Željko Obradović očekuje reakciju tima

 

Da podsetimo, duel u Vilerbanu na programu je u četvrtak 12. oktobra sa početkom od 20 časova,a obe ekipe u predstojeći meč ulaze nakon ubedljivih poraza na startu takmičenja, tako da će i jedni i drugi imati pred sobom imperativ pobede.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading