OVO JE TRENUTNO NAŠA REALNOST: Javnosti se obratio i pomoćni trener Zvezde - evo šta je rekao u vezi aktuelne situacije!

Autor:

Sport

10.10.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat u Izraelu i dalje bukti.

OVO JE TRENUTNO NAŠA REALNOST: Javnosti se obratio i pomoćni trener Zvezde - evo šta je rekao u vezi aktuelne situacije!

Foto: Starsport

Ceo svet sa velikom pažnjom prati dešavanja u Izraelu, a za srpsku sportsku javnost navedeni događaji imaju poseban značaj, s obzirom da u naša dva najpopularnija fudbalska kolektiva nastupaju dvojica fudbalera iz ove zemlje, a pored Baraka Bahara koji sa klupe predvodi aktuelnog srpskog šampiona, u stručnom štabu crveno-belih nalaze se i treneri iz zemlje pogođene ratnim strahotama.

Još od ranije svoje viđenje u vezi rata u Izraelu izneli su kako šef stručnog štaba kluba sa beogradske "Marakane", tako i fudbaleri Omri Glazer i Birbas Natho.

Ovoga puta putem društvenih mreža javnosti se obratio i pomoćni trener Crvene zvezde Adam David koji je putem društvene mreže Tviter, uz potresan snimak, na srpskom jeziku, izjavio:

- Zdravo Srbi, želim da vas uputim šta se dešava u mojoj zemlji. Znam da je teško poverovati da se ovako nešto dešava bilo gde u svetu, ali to je trenutno naša realnost. Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

 

 

Navedena izjava dovela je do brojnih reakcija Davidovih pratilaca koji su pružili podršku pomoćnom treneru Zvezde uz nadu da će ratna dejstva u što skorije vreme biti obustavljena i da će se Izrael vratiti normalnom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading