ADETOKUMBO NASRNUO NA SRBINA: Umalo je nastala opšta tuča na terenu - veći incident jedva sprečen! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne slike stižu iz Grčke.

ADETOKUMBO NASRNUO NA SRBINA: Umalo je nastala opšta tuča na terenu - veći incident jedva sprečen! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/BasketNews

Košarkaši atinskog Panatinaikosa i pored svih letnjih ulaganja, na startu nove sezone ne beleže očekivane rezultate. Ono što posebno navijače boli jeste činjenica da su "zeleni" već dva puta poraženi od najvećeg rivala Olimpijakosa, što je očigledno donelo i veliku nervozu među igračima.

U prvom kolu novog grčkog šampionata Panatinaikos je gostovao Marusiju, a polovinom poslednje deonice susreta, pri ubedljivoj prednosti gostiju rezultatomn 76:53, Kostas Adetokumbo je pod košem Marusija izgubio ravnotežu, pao je, a zatim se, u borbi za loptu veliki broj igrača našao na parketu.

Među njima se našao i srpski internacionalac Marko Luković što je Grka prilično iznerviralo. Uspeli su saigrači da sklone Adetokumba od Lukovića, ali je ovaj pokušao ponovo da stigne do našeg košarkaša i istera, očigledno samo njemu znanu pravdu.

 

 

Ipak, prisebnošću svih na parketu, uključujući igrače oba tima, do većeg ekscesa nije došlo i utakmica je mirno privedena kraju.

Prema očekivanju Panatinaikos je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 82:71.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading