JOKIĆU, MORA TO ČVRŠĆE: Trener ozbiljno zamerio Nikoli kako igra

Autor:

Sport

10.10.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melounu posebno zasmetalo kako Srbin igra odbranu.

JOKIĆU, MORA TO ČVRŠĆE: Trener ozbiljno zamerio Nikoli kako igra

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Košarkaši Denvera odigraće noćas (4.00) prvi kontrolni meč pred start nove sezone u NBA ligi u kojoj će braniti titulu. Nikola Jokić biće i dalje glavna uzdanica tima Majka Melouna, ali trener Nagetsa nije zadovoljan igrom Srbina.

Naime, na poslednjem treningu košarkaši su vežbali odbranu, a Melounu se nije svidelo ono što vidi kod Jokića. Zato je ušao u teren i sa lakoćom odgurao Nikolu i "uskočio" na njegovu poziciju kako bi pokazao kako bi trebalo da se igra odbrana. Meloun je potom izvršio presing na svog igrača, a sve je propraćeno smehom i aplauzima košarkaša Denvera.

 

 

Inače, nova sezona u NBA ligi startovaće 24. oktobra, a prema prognozama NBA stručnjaka Denver neće biti ni bizu da ponove uspeh iz prošle sezone. Prema rečima analitičara Kevina Peltona, Nikola Jokić i Denver će biti daleko od vrha NBA lige. prema njegovim detaljnim proračunima, od Nagetsa će u regularnoj sezoni biti bolji Boston , Klivlend, Milvoki, Filadelfija, Memfis i Minesota. Još je gore prošao prošlogdišnji finalista Majami koji je projektovan tek na sedmom mestu Istoka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading