NIKO GA NEĆE ZAPAMTITI: Amerikanac pljunuo na lidera Denvera

Autor:

Sport

06.10.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogrešno ime u istorijskim knjigama NBA lige, biće zaboravljen, rekao je ničim izazvan poznati novinar.

NIKO GA NEĆE ZAPAMTITI: Amerikanac pljunuo na lidera Denvera

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majk Meloun

Nikola Jokić predvodio je Denver do istorijske titule u NBA ligi, a osim Srbina veliki doprinos dali su svi košarkaši Nagetsa. Međutim, svima njima je izvanredno komandovao trener Majk Meloun i "nacrtao" put do šampionskog prstenja.

Međutim, pojedincima to što ste trener koji je odveo svoj klub do titule u najjačoj ligi na svetu nije dovoljno. Tako je poznati američki novinar Ričard Šerman poručio da istorija neće zapamtiti Majka Melouna i sve što je uradio za košarku.

Foto: Tanjug/AP

Na udaru: Majk Meloun

- Majk Meloun je imao jednu uspešnu sezonu, Lebron Džejms može da vam da, znate i sami šta... Meloun će biti nebitno, pogrešno ime u istorijskim knjigama NBA lige. Osvojio je jednu titulu, možda uzme i drugu, ali biće zaboravljen. I on i njegovi Denver Nagetsi, za razliku od Lebrona Džejmsa - rekao je novinar u emisiji Andispjuted kod Skipa Bejlesa, očigledno navijač LA Lejkersa i njihove prve zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading