STUDENTI, OPREZ! Nova prevara kruži zbog mesta u domovima, nikako ne nasedajte na OVO!

Autor:

Vesti

06.10.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova prevara kruži među studentima na početku akademske godine.

STUDENTI, OPREZ! Nova prevara kruži zbog mesta u domovima, nikako ne nasedajte na OVO!

Foto: Tanjug

Naime, kako je objavljeno na Fejsbuk stranici "Studenti beogradskog univerziteta", pojedinci prodaju svoje mesto u domu, ali traže novac unapred. Studenti u očaju, jer je ove godine velika navala na domove, pristaju na uslove, ali tu kreće da se mrsi klupko.

- Pojavile su se "kolege" i "koleginice" koje prodaju mesta u domovima, ali traže pare unapred, odnosno pre raspodele. Savet za sve je da ni u kom slučaju ne prihvatate takve dogovore, jer samo vi možete biti oštećeni, odnosno ostati bez novca, sa nemogućnošću da reagujete na bilo koji način - navodi se u ovoj objavi.

Republika

Foto: Facebook/Studenti beogradskog univerziteta

 

Upozorenje je objavljeno, kažu autori, kako bi se predupredile prevare koje su uzele maha.

- Prodavci, u slučaju da im vi ne date novac, mogu prodati mesto sledečoj osobi jer je potražnja ove godine enormna, tako da razlozi za traženje novca unapred kao što su "ne znam da li ćeš ispoštovati dogovor" i slično, nisu baš relevantni. Pazite se! - zaključuje se u upozorenju.

Podsećamo, danas je poslednji dan za useljenje u studentske domove, a ko to ne uradi danas, imaće priliku naredne godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading