SASLUŠAN DRAGOLJUB IZ GROCKE: Posle svađe sa ženom raspalio RAFAL iz lovačke puške, evo kako se branio na sudu!

Autor:

Hronika

14.10.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub R. iz Grocke saslušan je u tužilaštvu.

SASLUŠAN DRAGOLJUB IZ GROCKE: Posle svađe sa ženom raspalio RAFAL iz lovačke puške, evo kako se branio na sudu!

Foto: ST/D. KADIĆ

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Dragoljub R. (36) zbog sumnje da je nakon svađe sa suprugom, u Grockoj ispred jednog ugostiteljskog objekta u prisustvu više građana, pucao iz lovačke puške za čije nabavljanje i držanje nije imao odobrenje nadležnog organa, a potom istom oštetio dva automobila.

On se na saslušanju branio ćutanjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Dragoljub R. je raspalio rafal ispred ugostiteljskog objekta i tom prilikom oštećen je saobraćajni znak postavljen ispred pešačkog prelaza, kao i fasada na ugostiteljskom objektu. On je zatim puškom udarao i oštetio dva parkirana motorna vozila, a onda pobegao sa lica mesta.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela Izazivanje opšte opasnosti i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading