NEMA GA VEČERAS, ALI LETI S "ORLOVI" NA EVRO: Otkriveno zašto veliki znalac prupušta meč sa Crnom Gorom

Autor:

Sport

17.10.2023

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov nedostatak bio je primetan i tokom meča sa Mađarskom.

NEMA GA VEČERAS, ALI LETI S "ORLOVI" NA EVRO: Otkriveno zašto veliki znalac prupušta meč sa Crnom Gorom

Foto: Starsport

Tišina. Velika tišina. Poraz. Bolan poraz. Ali ne brinite, daće Piksijevi izabranici gooool i plasirati se na Evropsko prvenstvo u fudbalu. U ovakvom bi stilu verovatno komentator RTS Aleksandar Stojanović odjavio meč Srbije protiv Mađarske u Budimpešti i najavio večerašnji duel protiv Crne Gore na Marakani, da je bio u komentatorskoj kabini. Njegove najave i komentari zafalili su mnogima i zapitali su se gde je Aca Informacija.

Republika

Foto: youtube.com

 

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Stojanović napustio RTS, kao jedan od brojnih istaknutih novinara koji su okrenuli leđa nacionalnoj televiziji jer su nezadovoljni uslovima. Međutim, sa RTS poručuju da će Aca Informacija raditi na njihovoj televiziji kada se vrati sa neplaćenog odmora koji je traži. I to taman da sa "orlovi", nadamo se, odleti na EVRO 2024 u Nemačkoj.

- Na lični zahtev, odobreno mu je neplaćeno odsustvo u trajanju od 10 meseci. Od avgusta 2023. godine do maja 2024. Dakle, do pred Evropsko prvenstvo u fudbalu - poručila je Duška Vučinić sa RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Deki

17.10.2023 08:26

Neka pokuša kod privatnika da uzme neplaćeno!!! Ne mora se ni vraćati, ima boljih klinaca koji čekaju šansu!