ŠOK! Aleksandar Stojanović napustio RTS!

Autor:

Vesti

16.10.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanovićeva odluka da uzme pauzu od godinu dana bez plate i da ne donese konkretnu odluku o svojoj budućnosti u medijima ostavlja mnoge pitanja bez odgovora.

ŠOK! Aleksandar Stojanović napustio RTS!

Foto: Shutterstock, Google/Map

Nedavno se poznati sportski komentator Aleksandar Stojanović povukao sa male ekranske scene, iznenadivši mnoge svojim odlaskom iz Radio-televizije Srbije (RTS). Stojanović je odlučio uzeti godinu dana neplaćeno, ostavljajući mnoge u nedoumici o budućnosti njegove karijere.

Stojanovićeva odluka dolazi kao rezultat nezadovoljstva uslovima rada na RTS-u, uključujući i svojom platom. Izvor blizak RTS-u citiran u izveštaju "Danas" navodi da je Stojanović odlučio da uzme godinu dana neplaćenog odmora, a da trenutno nema konkretnih planova o tome gde i kako će nastaviti svoju karijeru nakon tog perioda.

Aleksandar Stojanović je poznat po svojoj dugoj i uspešnoj medijskoj karijeri. Njegova karijera u medijima je započela 1993. godine u programu Radio Indeksa. Nakon godinu dana provedenih u ovom mediju, preselio se u redakciju sportskog nedeljnika "Tempo", gde je sticao osnovna znanja i veštine sportskog novinarstva.

Godine 1995. prešao je na BK Televiziju, gde je proveo deset godina, stvarajući ime kao sportski komentator i analitičar. Nakon toga, pridružio se redakciji medijske kuće B92, gde je nastavio da razvija svoju karijeru, pre nego što je prešao na RTS.

Stojanovićeva odluka da uzme pauzu od godinu dana bez plate i da ne donese konkretnu odluku o svojoj budućnosti u medijima ostavlja mnoge pitanja bez odgovora. Dok se spekuliše o tome šta će biti sledeći korak u njegovoj karijeri, ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija i hoće li se Aleksandar Stojanović vratiti na medijsku scenu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading