SRBIN DOBIO OTKAZ ZBOG VLADIMIRA PUTINA! Žestoko ga osudili - evo i kako je došlo do incidenta!

Autor:

Svet

09.10.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor ekipe, Andrej Golovin, potvrdio je da je Jovanović dobio otkaz zbog "nekorektnog ponašanja".

SRBIN DOBIO OTKAZ ZBOG VLADIMIRA PUTINA! Žestoko ga osudili - evo i kako je došlo do incidenta!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Jovanović, trener futsal kluba "Smrsraha" iz Vijmse, Estonija, nedavno je doživeo neočekivanu suspenziju od strane kluba nakon što je javno čestitao rođendan predsedniku Rusije, Vladimiru Putinu. Ova vest izazvala je kontroverze i razgovore o slobodi govora i izražavanja.

Direktor ekipe, Andrej Golovin, potvrdio je da je Jovanović dobio otkaz zbog "nekorektnog ponašanja". Međutim, Jovanović je svoj stav branio naglašavajući da svako ima pravo na svoje mišljenje i da se radi o slobodi izražavanja i demokratiji.

U izjavi za "RIA Novosti", Vladimir Jovanović je rekao: "Uvažavam svakog, ali niko na planeti ne može da mi govori kako ću da razmišljam. To se zove sloboda govora, to je demokratija. Žao mi je što sam na tu temu doživeo ovo gorko iskustvo."

Ova situacija je postala još kontroverznija kada je Jovanovićeva slika i njegova objava na društvenim mrežama kojom je čestitao Putinov rođendan postala javna. Dok se neki slažu sa odlukom kluba da zaštiti svoj ugled i odnose sa sponzorima, drugi smatraju da je ovo ograničavanje slobode izražavanja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading