KAPITEN NIJE ZABRINUT: BOLJI smo od Mađara! Nema više KALKULACIJA!

Autor:

Sport

15.10.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušao je u drugom poluvremenu, ali nije sprečio poraz svog tima.

KAPITEN NIJE ZABRINUT: BOLJI smo od Mađara! Nema više KALKULACIJA!

Foto: star sport

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Mađarske rezultatom 2:1 u spektaklu pred 60.000 ljudi na "Puškaš areni" u Budimpešti.

Imali su "orlovi" svoje prilike, nedostajalo je i sportske sreće, ali ista mora da se zasluži.

Drugo poluvreme je bilo bolje od prvog, a jedan od igrača koji je sa klupe doneo boljitak je i vođa ove generacije i kapiten Dušan Tadić.

Asistirao je Aleksandru Mitroviću za prelep pgodak, ali je on poništen zbog milimetarskog ofsajda.

Ipak, Duća i pored poraza nije nezadovoljan, smatra da je Srbija bolji tim, a da u nastavku kvalifikacija nema razloga za paniku.

- Mislim da smo mnogo bolja ekipa od njih. Nismo smeli da izgubimo dva puta od njih. Prva utakmica je realno nerešeno, a sad ova... Mislim da su se oni uplašili i da smo morali u drugom poluvremenu da postignemo golove. Imali smo dosta prilika. Morali smo da ih dobijemo. Razočarani smo, ali moramo da se fokusiramo na utorak - rekao je Dušan Tadić.

Protiv Crne Gore nema mesta ni minimalnom opuštanju.

- Vrlo je jasno, mora da se pobedi. Možda i bolje. Mi smo najbolji kad ne kalkulišemo. Tako i protiv Portugala, da nam je trebao iks, možda ne bi bilo to što je bilo. Tako i sad, nema kalkulacije - završio je kapiten Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

 

Selektor Dragan Stojković kaže da sigurno idemo na Euro 2024., kapiten je ubeđen, a ostalo je samo još jedno - da se to pokaže na terenu.

Dva poraza od Mađarske koja nije krem evropskih reprezentacija i "mučenje" u činjenica je nikada lakšoj kvalifikacionoj grupi su signal za uzbunu.

Nadamo se da će se ponoviti lisabonska noć, da će "orlovi" odleteti u Nemačku, a onda ko zna. Možda zasluže i malo fortune, koje je evidentno nedostajalo u prestonici Mađarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading