ISHOD DUELA U BUDIMPEŠTI ZAVISIĆE I OD NJE: Atraktivna devojka najboljeg mađarskoj fudbalera, pleni svojim izgledom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li ga njena lepota poremetiti?

ISHOD DUELA U BUDIMPEŠTI ZAVISIĆE I OD NJE: Atraktivna devojka najboljeg mađarskoj fudbalera, pleni svojim izgledom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Srpske reprezentativce očekuje važan duel na budimpeštanskoj Puškaš Areni u okviru 7. kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kao što smo već istakli, u slučaju da puleni selektora Dragana Stojkovića zabeleže trijumf u večerašnjem susretu sa dva, ili više golova razlike i da istovremeno ostvare pobede u predstojećim mečevima protiv Crne Gore i Bugarske, obezbediće prvu poziciju na kraju aktuelnog kvalifikacionog ciklusa.

Jedan od onih koji će na velelepnom sportskom objektu u mađarskoj prestonici predstavljati najveću opasnost "orlovima", svakako je Dominik Soboslaj, fudbaler sredine terena koji je prethodnog leta postao član slavnog Liverpula.

Soboslaj je u dresu mađarskog nacionalnog tim odigrao 34 meča i bio strelac sedam pogodaka.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler najveću podršku ima u izabranici svoga srca, prelepoj Fani Geček. Mlada Mađarica je smatrana za veliki teniski talenat. Ipak, tokom profesionalne karijere koja je trajala od 2017. do 2019. godine nije postigla ono što se od nje očekivalo, tako da se okrenula drugim životnim stvarima i trenutno se uz studije bavi i modelingom.

 

Sa Dominikom je u vezi od njegovog prelaska u redove Lajpciga 2021. godine, a zajedno sa njim je prešla i u Liverpul gde svojim izgledom opčinjava uvek hladne Engleze.

Ostaje nada da možda i zbog nje Soboslaj neće u duelu protiv naše reprezentacije pružiti baš sve ono što zna kada je fudbalska igra u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading