MITROVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Falilo je SREĆE!

Autor:

Sport

14.10.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špic Srbije nezadovoljan partijom.

MITROVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Falilo je SREĆE!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije nije bila miljenica Fortune na gostovanju Mađarskoj, pošto je i pored sijaset prilika, poništenih golova, poražena na "Puškaš areni" identičnim rezultatom kao u Beogradu - 2:1 (2:1) 

Preslikan rezultat, ali i dešavanja na terenu kao i pre dve runde. Severni susedi koristili su svoje šanse, potom se povlačili u niski blok, a "orlovi" uprkos inicijativi i sasvim korektnom napadačkom potencijalu, dijametralno suprotnom onom u defanzivi, nisu uspeli da izbegnu poraz. Šteta, velika šteta.

Aleksandar Mitrović je vodio veliku bitku sa defanzivcima Mađarske, a nije bio zadovoljan posle meča.

- Stvorili smo dovoljno šansi, falilo je sportske sreće. Idemo dalje. Čestitam Mađarima prolaz na EP. Mislim da su zaslužili. Na nama je da pobedimo preostale dve utakmice. Imamo dve utakmice na domaćem terenu. Treba odmoriti, oporaviti se i odigrati jednu od najbitnijih utakmica u poslednjih 10, 15 godina. Teško je igrati u gostima pred ovakvom publikom. Nadam se da ćemo i mi uživati u ovakvoj atmosferi za par dana - rekao je Aleksandar Mitrović

Naš tim je drugim porazom u Grupi G kvalifikacija zakomplikovao sebi put ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj naredne godine, pa će beogradski meč protiv Crne Gore u narednom, osmom kolu u utorak verovatno biti presudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading