STVARI SE MENJAJU IZ KORENA: "Orlovi" nadleću Budimpeštu - evo šta kažu kladionice uoči važnog duela!

Autor:

Sport

13.10.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari se iz korena menjaju.

STVARI SE MENJAJU IZ KORENA: "Orlovi" nadleću Budimpeštu - evo šta kažu kladionice uoči važnog duela!

Foto: Tanjug/AP

Srpska fudbalska javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje subotu 14. oktobar kada će puleni selektora Dragana Stojkovića istrčati na travnati tepih "Puškaš Arene" gde će u možda i odlučujućem susretu kvalifikacija za EURO 2024 odmeriti snagu sa izabranom selekcijom Mađarske.

Uoči gostovanja u prestonici naših severnih komšija, "Orlovi" su važili za blagog autsajdera, o čemu su govorile i kladioničarske kvote, ali čini se da kako vreme prolazi i kako se bliži trenutak kada će francuski sudija Frensis Letisijer dati znak za početak meča, neke stvari menjaju.

Naime, u ovom momentu, ako je verovati kvotama obe reprezentacije imaju podjednake šanse da zabeleže tri važna boda. U ovom momentu prema kaldionici "SoccerBet" pobede i Mađarske i Srbije vrednuju se 2.80, dok kvota na nerešeni ishod iznosi 3.25.

Republika

Foto: Vladimir Vorih

"Orlovi" će biti favoriti na "Puškaš Areni"

 

Da podsetimo, prvi duel dva nacionalna tima koji je odigran u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" završen je trijumfom Mađara koji su nakon rezultatskog deficita ostvarili preokret i slavili rezultatom 1:2. Zahvaljujući navedenom Mađarska u ovom momentu zauzima lidersku poziciju na tabeli kvalifikacione "grupe G". Obe selekcije imaju po deset osvojenih bodova, s tim što Mađari iaju jedan meč manje odigran.

Duel na "Puškaš Areni" igra se u subotu 14. oktobra sa početkom od 20.45 časova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading