PIKSI OTVORIO DUŠU: Nakon njegovih reči ništa više neće biti isto - pomenuo je i selektora košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića!

Autor:

Sport

13.10.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će nakon njegovih reči morati dobro da se zamisle.

PIKSI OTVORIO DUŠU: Nakon njegovih reči ništa više neće biti isto - pomenuo je i selektora košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića!

Foto: Telkast/printscreen

Oduvek je selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi važio za čoveka koji "nema dlake na jeziku" i koji uvek i svakome sve u lice kaže.

Kada je sport u pitanju sva ostvarenja se brzo zaboravljaju, dok pojedinačni neuspesi lako isplivavaju na videlo i mnogo duže egzistraju u javnosti. Međutim, neretko se događa da se i uspesi " ne opraštaju".

O navedenom za "Telkast", podkast "Telekoma Srbije" je govorio i sam selektor koji je otvoreno govorio o svemu sa čim se susreo:

- Bitna je atmosfera. Morate da imate podršku. Ne sme da vam se zabija nož u leđa. Mnogi ne vole uspeh. Normalni ljudi vole uspeh, ovi neki drugi ne i ja sam to osetio. Jasam to osetio i morao sam taj isti nož sam da vadim.

Republika

Foto: Starsport

Piksi je stao u odbranu Svetislava Pešića

 

Nedavn je srpska košarkaška reprezentacija stigla do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu. "Orlovi" su na ovo takmičenja ispraćeni bez ikakvih nadanja, ali su se u Srbiju vratili ostvarivši veliki uspeh. Podsetio je Dragan Stojković i kako je uoči navedenog velikog takmičenja prošao i njegov kolega u košarkaškoj reprezentaciji Svetislav Pešić:

- Mi smo Pešića razapeli pre meseca dana i ne mogu da izgovorim na koji način su ga nazivali. Ja nisam ćutao. Saslušao sam ih i rekao sam im sve i svašta.

Još jednom je popularni Piksi bio više nego iskren i ponovo je skrenuo pažnju sportske javnosti na ono sa čim se i on, ali i njegove kolege susreću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Trike

14.10.2023 23:38

AL na nesrecu Piksi nezna da vodi EKIPU i kad gubi stalno kuka fali mu onaj igrac fali mu onaj stalno mu fali nesto i uvek su drugi krivi .ZALOSNO ZA SRPSKIFUDBAL