FILIPA KORAĆA FRANCUZI JURE ČAK ZBOG 25 KRIVIČNIH DELA! Poznato za šta sve sumnjiče desnu ruku Luke Bojovića - isplivali najnoviji detalji

Autor:

Hronika

13.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski nalog za hapšenje izdat je od strane pariskog tužilaštva.

FILIPA KORAĆA FRANCUZI JURE ČAK ZBOG 25 KRIVIČNIH DELA! Poznato za šta sve sumnjiče desnu ruku Luke Bojovića - isplivali najnoviji detalji

Foto: Shutterstock, pixabay.com/Public

Filip Korać

Filip Korać, desna ruka Luke Bojovića, uhapšen je 3. oktobra kao državljanin Crne Gore u Mađarskoj po nalogu francuske policije koja ga potražuje za čak 25 krivičnih dela!

Kako je za "Blikk" izjavila portparolka Metropolitanskog tužilaštva Bettina Bagoly, Evropski nalog za hapšenje izdat je od strane pariskog tužilaštva zbog organizovanog krijumčarenja droge i pranja novca, a u svrhu krivičnog gonjenja.

- Nalog za hapšenje obuhvata 25 krivičnih dela - rekla je ona za Blikk.

Podsetimo, čuveni srpski kriminalni šef Filip Korać, uhapšen je u petak u Mađarskoj, saznaju beogradski mediji. Korać je uhapšen po nalogu francuske policije. 

Za Koraćem traga i Bosna i Hercegovina, koja je takođe raspisala međunarodnu poternicu za njim zbog trgovine drogom.

Kako smo nedavno pisali, Korać je osuđen pred hrvatskim organima, dok su ga srpske vlasti oslovljavale kao jednog od najopasnijih kriminalaca na našim prostorima. Ipak, Srbija ga ne potražuje i ne postoji nijedna poternica za njim koja je raspisana u našoj zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading