GROBARI U EKSTAZI: Ovo je svaki navijač Partizana želeo da čuje - reči koje odzvanjaju Humskom!

Autor:

Sport

12.10.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz utakmice u utakmicu i on, ali i kompletan klub, pružaju sve bolje partije.

GROBARI U EKSTAZI: Ovo je svaki navijač Partizana želeo da čuje - reči koje odzvanjaju Humskom!

Foto: Starsport

Ne baš najbolji start sezone imali su fudbaleri Partizana. Nakon što su uspeli da preskoče jednu stepenicu u Ligi konferencija, naišli su na, u tom momentu, daleko boljeg protivnika i evropska bajka je za njih okončana.

Međutim, sjajne partije crno-beli pružaju u elitnom rangu srpskog fudbala i puleni Igora Duljaja u ovom momentu se šepure sa liderske pozicije superligaškog karavana.

Jedan od onih koji predstavlja pokretačku snagu crno-belih svakako je dvadesetsedmogodišnji Aldo Kalulu, Francuz koji je u Humsku stigao poslednjih dana meseca jula 2023. godine.

Nakon dva i po meseca koliko je stanovnik srpske prestonice, Kalulu je za "Partizanov Podkast" sumirao prve utiske:

- Čim sam došao navijači su očekivali puno od mene, ali vreme je vreme, ne mogu da budem brži od njega. Nisam bio spreman, mnogi igrači nisu bili potpuno spremni, puno je novih igrača, morali smo da pustimo da vreme odradi svoje, da se stvori hemija. To je normalno, naši navijači nas vole i očekuju da pobedimo pa makar igrali i protiv Reala, ali to nije baš lako. Nekada je potrebno vreme, evropske utakmice su došle prerano, nije bilo realno da ostvarimo više.

Foto: Starsport

Pokretačka snaga "Parnog valjka"

 

Pomaci u igri su evidentni:

- Pogledajte sada, nakon nekoliko nedelja, meseci, postaje sve bolje, nadam se da su navijači trenutno zadovoljni. Možda nije bilo suđeno da igramo Evropu ove godine, hajde da se fokusiramo na domaće prvenstvo i da čekiramo svoju evropsku kartu za sledeću sezonu. Strpljivi smo i sanjamo, hajde da ostvarimo nešto veliko.

Na kraju je Kalulu imao i zanimljivo poređenje srpskog šampionata sa ligama u kojima je do sada nastupao:

- Zaista je fizički zahtevno. Igrao sam u Engleskoj, igrao sam u Francuskoj, igrao sam u Švajcarskoj. Ako moram da ih uporedim, to je kao miks između Švajcarske i Engleske. Možda malo sporije, ali još fizički zahtevnije od Engleske. Tako da je veoma teško. Ali postoje i zaista, zaista dobri igrači. Iznenadio sam se, prijatno sam se iznenadio. Dakle, to je stvarno dobar šampionat. Ali potpuno je drugačije od mesta na kojima sam do sada igrao.

Potpuno je jasno da sa njim u timu Partizan može u aktuelnoj sezoni da dosanja i najlepše snove. Svakako će borba za šampionski pehar nakon dužeg niza godina, biti zanimljiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading