PIKSI NAKON PORAZA: Proslavili smo njihovog golmana! Sve je u NAŠIM RUKAMA!

Autor:

Sport

14.10.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimista je i dalje selektor Srbije.

PIKSI NAKON PORAZA: Proslavili smo njihovog golmana! Sve je u NAŠIM RUKAMA!

Foto: Tanjug.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije nije bila miljenica Fortune na gostovanju Mađarskoj, pošto je i pored sijaset prilika, poništenih golova, poražena na "Puškaš areni" identičnim rezultatom kao u Beogradu - 2:1 (2:1) 

Preslikan rezultat, ali i dešavanja na terenu kao i pre dve runde. Severni susedi koristili su svoje šanse, potom se povlačili u niski blok, a "orlovi" uprkos inicijativi i sasvim korektnom napadačkom potencijalu, dijametralno suprotnom onom u defanzivi, nisu uspeli da izbegnu poraz. Šteta, velika šteta.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković

 

Selekto Dragan Stojković nije bio zadovoljan, ali je optimističan povodom odlaska na EP.

- Rezultat pokazuje sve, izgubili smo utakmicu. Imate dana kada jednostavno neće. Momci su se borili, domirali stvarali šansu. Proslavili smo njihovog golmana i u Beogradu i Budimpešta. Fudbal je nekad okrutan, nismo zaslužili poraz, ali to je tako. Čestitam Mađarskog na plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nema razloga za paniku sve je u našim rukama - rekao je Piksi

Naš tim je drugim porazom u Grupi G kvalifikacija zakomplikovao sebi put ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj naredne godine, pa će beogradski meč protiv Crne Gore u narednom, osmom kolu u utorak verovatno biti presudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading