"ORLOVI" NEĆE BITI SAMI! Poznato koliko će navijača BODRITI Srbiju na "Puškaš areni"!

Autor:

Sport

14.10.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u Budimpešti, od 20 sati i 45 minuta.

"ORLOVI" NEĆE BITI SAMI! Poznato koliko će navijača BODRITI Srbiju na "Puškaš areni"!

Foto: Starsport

Fudbalere Srbije večeras u Budimpešti protiv Mađarske na rasprodatoj "Puškaš areni" bodriće više od 2.000 navijača koliko ima ulaznica. Kako javlja Tanjug, navijači dolaze iz Srbije, ali tradicionalno najveći deo je iz obližnjih evropskih zemalja.

U centru mađarske prestonice, za sada, nema atmosfere koja bi dala dodatnu draž utakmici, ali imajući u vidu da je Budimpešta izuzetno atraktivna turistička destinacija, a vreme sunčano, na ulicama je prilična gužva.

Foto: Starsport

selektor Stojković sa reprezentativcima Srbije

Usledila je poseta i reprezentaciji Srbije, koja je smeštena u hotelu Hilton, u Budimu, turistički vrlo popularnoj i tu su se povremeno skupljali navijači, koristieći priliku za autogram ili fotografisanje sa Dušanom Tadićem, Filipom Kostićem i ostalim reprezentativcima naše selekcije.

Podsetimo, Mađari su pobedili "orlove" na Marakani 7. septembra rezultatom 2:1, a pre ovog duela obe ekipe sakupile su po 10 bodova, s tim što večerašnji rival Srbije ima utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading