"ORLOVI" SPREMILI REVANŠ! Evo gde možete da gledate utakmicu Mađarska - Srbija!

Autor:

Sport

14.10.2023

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra na stadionu "Puškaš arena" od 20 sati i 45 minuta.

"ORLOVI" SPREMILI REVANŠ! Evo gde možete da gledate utakmicu Mađarska - Srbija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije igraju protiv reprezentacije Mađarske kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Nemačkoj.

Posle poraza od naših severnih suseda, izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da ostvare pozitivan rezultat u Budimpešti, kako ne bi još više doveli u pitanje odlazak na Šampionat Starog kontinenta.

Trenutno su "orlovi" na drugom mestu grupe G sa 10 bodova, koliko ima i njihov današnji rival, dok je na trećoj poziciji Crna Gora koja je sakupila osam poena.

Foto: Starsport

 

- Mađarski tim je kvalitetan i poseduje samopouzdanje. Deluju čvrsto i organizovano, to su pokazali u Beogradu. Odneli su sva tri boda, želimo da ih povratimo, došli smo ovde da uradimo revanš. Organizovana su ekipa, imaju nekoliko odličnih igrača, da ne govorim Soboslaj koliko može da bude opasan... Videćemo. Kao što oni žele da budu bolji, tako i mi želimo i mislim da to garantuje zanimljivu i kvalitetnu utakmicu do samog kraja - rekao je Piksi pred ovaj meč.

Utakmicu koja se igra na "Puškaš areni" u Budimpešti možete da gledate uživo od 20 časova i 45 minuta na kanalima Arena Sport Premium 1 i RTS 1, dok tekstualni prenos meča možete čitati na našem sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading