DESETKOVANI MAJAMI NEMOĆAN PRED SPARSIMA! Povredio se Jović! Evo kako je prošao DEBI Vembanjame! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2023

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši San Antonio Sparsa pobedili su Majami Hit rezultatom 120:104 u predsezonskom NBA meču.

DESETKOVANI MAJAMI NEMOĆAN PRED SPARSIMA! Povredio se Jović! Evo kako je prošao DEBI Vembanjame! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Nije finalista poslednjeg NBA finala nastupio u ovom duelu u najjačem sastavu. Čak 10 igrača Majamija bilo je van protokola, pa su duel protiv "mamuza" propustili Bam Adebajo, Džimi Batler, Ri Džej Hempton, Kevin Lav, Kajl Lauri, Kejleb Martin i Džoš Ričardson, pa je 11 košarkaša iznelo rotaciju vicešampiona najjače lige na svetu. 

Zbog toga je ukazanu šansu iskoristio Džamal Kejn sa 24 poena i 10 skokova, Dankan Robinson je dodao 14 poena, Smit 13, a sa druge strane.

Kao što se i očekivalo, centar pažnje bio je usmeren ka debiju Viktora Vembanjame. Mladi Francuz je postigao 23 poena uz po četiri skoka i asistencije, šutirao je 10/15 iz igre, Vasel je imao 21 poen, dvocifreni su još bili Barlou sa 11, zatim Osman i Sohan sa po 10 poena. 

Sparsi su vodili u većem delu meča, ali je Majami uvek držao korak i egal, vodio je u jednom momentu Hit sredinom treće deonice sa 67:63, posle čega je usledio pad. Ključna je bila jedna serija sredinom poslednje četvrtine, tada je tim Sparsa otišao na 107:93 i poraz je bio neminovnost za Majami.

U timu sa Floride nije igrao srpski reprezentativac Nikola Jović, koji je zbog povrede kolena bio prinuđen da preskoči još jednu utakmicu finaliste poslednjeg ciklusa. Očekuje se da već u sledećem meču srebrni "orao" iz Manile bude spreman i stavi se na raspolaganje treneru Eriku Spolstri.

Podsećamo, sezona u najjačoj ligi kreće u noći 23. i 24. oktobra, utakmicom Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading