SRBI SLAVILI, ZAIGRAO I MICIĆ! Evo kako je PROTEKAO debi Vase za Oklahomu! Bogdanović NEPREPOZNATLJIV! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak četvorica Srba bila su na parketima predsezonskih NBA mečeva prethodne noći.

SRBI SLAVILI, ZAIGRAO I MICIĆ! Evo kako je PROTEKAO debi Vase za Oklahomu! Bogdanović NEPREPOZNATLJIV! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Vasa Micić

Pobede su zabeležili Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović, dok je kao što smo pisali Nikola Jokić uprkos blistavoj partiji poražen posle dva produžetka od Čikaga, a istu sudbinu doživeo je i Vasilije Micić na svom debiju u najjačoj ligi na svetu.

Doskorašnji košarkaš Efesa iz Istanbula je na parketu proveo 17 minuta postigao 7 poena (2/7 FG) i podelio 3 asistencije. Ipak, njegovi Tanderi su izgubili od Detroit Pistonsa pred svojim navijačima rezultatom 125:128.

U poraženoj ekipi istakao se Lugenc Dort sa 24, dok je za trijumf najzaslužniji Džejms Vajsmen sa 20 poena i 10 skokova.

Neprepoznatljiv je bio Bogdan Bogdanović, koga nije služio šut protiv Memfisa, iako je njegova Atlanta pobedila Grizlise rezultatom 103:102. Kapiten Srbije je postigao samo tri poena, uz isti broj asistencija za 17 minuta u igri. Uprkos lošem učinku nekadašnjeg igrača Partizana i Fenerbahčea, Hoksi su slavili predvođeni Treom Jangom, koji je meč završio s 20 koševa.

Priliku da se raduje imao je Boban Marjanović, pošto je njegov Hjuston demolirao Nju Orleans sa 120:87. Srpski centar je na parketu proveo samo šest minuta, pritom stigao da ubaci četiri poena i uhvati pet lopti. Roketse je do pobede vodio Džabari Smit Džunior sa 22 poena i devet skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading