SKANDAL U AMERICI! NBA zvezda UHAPŠENA, jer je PRETUKLA suprugu! Policija ga odmah UHAPSILA! (FOTO)

Autor:

Sport

12.10.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka pokazala ožiljke od od batina.

SKANDAL U AMERICI! NBA zvezda UHAPŠENA, jer je PRETUKLA suprugu! Policija ga odmah UHAPSILA! (FOTO)

Foto: Ap photo

NBA zvezda i košarkaš Šarlot Hornetsa Majls Bridžis tokom prošle godine u Los Anđelesu je uhapšen zbog nasilja u porodici, poštoje brutalno pretukao suprugu.

Ovaj igrač bi sada opet mogao da završi iza rešetaka, pošto je posle plaćene kaucije i kazne, prekršio pravilo o desetogodišnjoj zabrani prilaska. 

Naime, Majlsova supruga je objavila seriju fotografija na Instagramu, gde je pokazala posledice prebijanja, a uz to je priložila i izveštaj lekara, u kojem piše i koje su joj sve povrede nanete, od potresa mozga, pokidane bubne opne, frakture nosa, pokidanih mišića, do modrica i ogrebotina...

Bridžis je istovremeno dobio i zabranu igranja u NBA ligi od 30 mečeva, a kada je delovalo da se sve stišalo, koliko-toliko, košarkaš Šarlot Hornetsa je ponovo napravio neviđeni skandal.

Prema pisanju američkih medija, Majls Bridžis je svojevremeno izjavio da se ne protivi optužbi za teško nasilje u porodici, a deo presude koji ga je izbavio iz zatvora bio je deo koji se odnosi na zabranu prilaska bivšoj devojci i žrtvi, Mišel Džonson, tokom narednih 10 godina.

Foto: Ap photo

 

Međutim, kako saznaje WSOC iz Šarlota, izdata je naredba za hapšenje Majlsa zbog navodnog kršenja izrečene zabrane, pri čemu policijski izveštaj navodi da je Bridžes u januaru razbio staklo na vozilu žrtve ispred njenog stana, samo nekoliko meseci pošto je zabrana od 10 godina stupila na snagu.

Osim naloga za hapšenje, u sredu je izdata i krivična prijava za Bridžesa, prema WSOC-u, pri čemu nijedan od ovih dokumenata, koji datiraju od januara, još uvek nije dostavljen. Ako bude osuđen za kršenje izrečene zabrane, kazna bi mogla da bude aktivirana.

Bridžis je propustio čitavu prošlu sezonu i činilo se da se njegova karijera vraća na pravi put, kada je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 7.900.000 dolara sa Šarlotom za narednu sezonu. NBA je prošle godine suspendovala Majlsa na 30 utakmica, od kojih se smatra da je odslužio 20.

Za sada je predviđeno da završi tu suspenziju tokom prvih 10 utakmica ove sezone, posle čega bi mogao da se vrati na parket. Ipak, sada je to dovedeno u pitanje, budući da su se pojavile nove optužbe protiv njega.

Pogledajte i fotografije s modricama njegove prebijene supruge:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading