OBRADOVIĆ PROGOVORIO O POJAČANJU! Grobari će biti IZNENAĐENI njegovim rečima!

Autor:

Sport

11.10.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji evropski stručnjak objasnio sve do detalja.

OBRADOVIĆ PROGOVORIO O POJAČANJU! Grobari će biti IZNENAĐENI njegovim rečima!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Pred odlazak na megdan Asvelu u Vilerbanu, košarkaši Partizana deklasirali su Kriku u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović objasnio je da klub iz Humske neće po svaku cenu tražiti pojačanje u NBA ligi ili Evropi, jer po njegovim rečima, "parni valjak" ima ekipu spremnu da realizuje zacrtane ambicijie.

Republika

Foto: Starsport

 

- Strašno bih voleo da vam kažem nešto novo, ali nemam ništa da vam kažem. Ništa novo se nije dogodilo, sve je isto kao i poslednji put kada sam pričao o tome. Ne žurimo i nećemo dovoditi igrače po svaku cenu. Ako se na tržištu pojavi igrač za koga mi mislimo da može da pomogne timu i donese mu kvalitet, mi ćemo reagovati. Ja insistiram da u ovom timu ima kvaliteta, ali sve je to stvar glave i da se to prikaže na terenu - rekao je Željko Obradović.

Crno-bele u četvrtak od 20 časova očekuje duel protiv francuskog Asvela, koji je u prvom kolu Evrolige ubedljivo poražen od Crvene zvezde.

Što se pojačanja tiče, Partizan je za sada doveo Nemanju Jaramaza, Pi - Džej Doužera, Frenka Kaminskog i Mateuša Ponitku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading