MUKE TAJKUNSKIH MEDIJA! NE VIDE ČOVEKA, A SNIMILE GA SVE KAMERE: Tvrde da postupajući tužilac u predmetu "Ribnikar" nije znao za optužnicu - on stajao na konferenciji do Stefanovića (FOTO)

Autor:

Hronika

11.10.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Nova.rs osvanuo je članak pod naslovom: "Više javno tužilaštvo podiglo optužnice protiv porodice dečaka-ubice iz „Ribnikara“ bez znanja postupajućeg tužioca", a čovek bio na konferenciji na kojoj se govorilo o optužnici.

MUKE TAJKUNSKIH MEDIJA! NE VIDE ČOVEKA, A SNIMILE GA SVE KAMERE: Tvrde da postupajući tužilac u predmetu "Ribnikar" nije znao za optužnicu - on stajao na konferenciji do Stefanovića (FOTO)

Foto: VJT

Ivan Jevtić, Nenad Stafanović

Tajkunski mediji ne prestaju da iznenađuju, a priliku za to su našli i nakon obraćanja šefa Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenada Stefanovića povodom masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar", pa su objavili da je on govorio o optužnici, a da informaciju o istoj nije imao postupajući tužilac u ovom predmetu Ivan Jevtić.

Kako se radi o potpuno netačnoj informaciji, govore fotografije sa pomenute konferencije na kojima Ivan Jevtić stoji tik uz šefa VJT Stefanovića i to sa njegove desne strane.

Naime, na portalu Nova.rs osvanuo je članak pod naslovom: "Više javno tužilaštvo podiglo optužnice protiv porodice dečaka-ubice iz „Ribnikara“ bez znanja postupajućeg tužioca"

Kako se navodi u članku, "Viši javni tužilac Nenad Stefanović organizovao je juče vanrednu konferenciju na kojoj je saopštio da je podignuta optužnica protiv roditelja dečaka K. K. koji je izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Kako se ispostavilo, u trenutku kada se Stefanović vanredno obraćao medijima, informaciju o podizanju optužnice protiv roditelja, postupajući tužilac u ovom predmetu nije imao. To za Nova.rs tvrdi branilac optuženog Kecmanovića Irina Borović."

Foto: Printscreen/Nova.rs

Članak na portalu Nova.rs

Ipak, Borovićka ih nije dobro informisala, a izgleda da nisu bili ni na pres-konferenciji.  Fotografije govore isitnu i to da je postupajući tužilac Jevtić bio pristutan, tokom obraćanja, pa je samim tim mogućnost da nije znao o čemu je reč i kojim povodom je organizovano obraćanje javnosti, gotovo nikakva.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Konferencija VJT

Ovo nije prvi put da tajkunski mediji šire dezinformacije, ali bilo bi dobro da im fokus kada je masakr u Ribnikaru u pitanju bude nešto drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Tanja

12.10.2023 02:01

Najmladji masovni ubica na svetu -neodbranjivo!