"NASTAVLJAMO DALJE SA SLUČAJEM RIBNIKAR": Oglasio se glavni tužilac nakon podizanja optužnice Kostinim roditeljima

Autor:

Hronika

10.10.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanović je dodao da će Više javno tužilaštvo nastaviti predano da radi na slučaju u saradnji sa drugim državnim organima.

"NASTAVLJAMO DALJE SA SLUČAJEM RIBNIKAR": Oglasio se glavni tužilac nakon podizanja optužnice Kostinim roditeljima

Foto: pixabay.com, ST/Nikola Mutić, Facebook

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović, izjavio je danas da se podizanjem optužnice protiv roditelja maloletnog Koste Kecmanovića koji je 3. maja izvršio masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i protiv radnika Streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", ne stavlja tačka na čitav slučaj. 

Stefanović je, obraćajući se novinarima u Palati pravde, dodao da će Više javno tužilaštvo nastaviti predano da radi na slučaju u saradnji sa drugim državnim organima.  

- Mi danas podižemo optužnicu za ono što se desilo 3. maja 2023. godine, ali nastavljamo da intenzivno ispitujemo sva saznanja koja bi nam ukazala na uzroke ove tragedije - naveo je Stefanović.

Stefanović je ukazao da se nastavlja rad na proveri svih informacija koje su objavljivane u medijima, na društvenim mrežama, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativnom agencijom i drugim državnim organima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading