MONSTRUOZNO PRIZNANJE DEČAKA UBICE! Nakon ovog KLJUČNOG saznanja, krenuo u krvavi pohod! JEZIVO!

Autor:

Hronika

02.10.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica šokirao priznanjem, mislio je samo na sebe.

MONSTRUOZNO PRIZNANJE DEČAKA UBICE! Nakon ovog KLJUČNOG saznanja, krenuo u krvavi pohod! JEZIVO!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović, dečak ubica, koji je sa svega 13 godina u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio svojih devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, pre nego što je krenuo u svojoj krvavi pir, zanimao se samo za jednu stvar.

Naime, on je na internetu pretraživao ''da li u Srbiji postoji doživotna kazna zatvora.''

- Nisam znao da neću odgovarati, mislio sam da hoću, zbog toga sam na internetu gledao da li mogu da budem osuđen na doživotnu robiju. Želeo sam da znam šta me čeka - navodno je istražiteljima rekao Kecmanović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović, dečak ubica

Ovo saznanje je dodatno zgrozilo javnost, jer je, prema ovim nezvaničnim  informacijama više mario za sebe i koliko godina zatvorske kazne ga čeka, dok za svoje žrtve nije imao milosti.

Prema našem zakonu, Kosta Kecmanović kao trinaestogodišnjak nije krivično odgovoran, niti može odgovarati iako je u međuvremenu napunio četrnaest godina.

- Iako se sumnjalo da je namerno stravičan zločin počinio pre nego što je napunio 14 godina, kada bi postao krivično odgovoran, on je navodno izjavio da nije znao za zakon ali da se interesovao da li će ako ubije decu morati ceo život da provede iza rešetaka - objašnjava izvor.

Republika

Foto: Republika

Naoružanje Koste Kecmanovića

Podsetimo, Kecmanović je iz kuće, iz sefa svog oca izneo dva pištolja kojima je usmrtio vršnjake i čuvara škole, a po izvršenom zločinu je mirno pozvao policiju, priznao delo i sačekao službenike ispred zgrade škole.

- Prema onome što je izjavio, on u prvom trenutku nije znao da li je bilo koga ubio, navodno je rekao da nije video krv. Tek kasnije je saznao šta je učinio, ali se navodno ni tada nije pokajao niti izrazio iskreno žaljenje za životima koje je ugasio. Rekao je da je bio šikaniran i odbačen i da mu deca nisu bila drugari, kao i da je to bio motiv, a da je ideju dobio gledajući jednu dokumentarnu seriju o ubicama iz škola - podseća sagovornik i dodaje da je Kecmanović pod stalnim nadzorom na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, na posebnom dečjem odeljenju.

- U ovoj ustanovi on je pod nadzorom 24 sata. Ne može da izlazi napolje, razgovara sa drugom decom ili da prima posete. Nekoliko stručnih lica, zaduženo je za razgovore sa njim, hranu dobija svakodnevno u sobi i praktično je njegov tretman sličan pritvorskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (41)

Loading
Tanja

02.10.2023 12:49

Sebican,narcisoidan,nije mogao da podnese da su druga deca bolja. Lud nam od kuce doneo oruzne ,decu oruzjem od kuce nam poubijao. Otac ga ucio da barata oruzjem,lekar! Majka prosvetni radnik pustila ludog da ga vodi u sreljanu i uci da barata oruzjem,umesto da ga uci toplini i ljubavi. Setra nosila noz u rancu u skolu? Zasto nisu ga lecili?

Maja

02.10.2023 13:59

@Tanja - Draga Tanja, imate li vi djecu ili unučad? Ovo šta se dogodilo je ogromna tragedija, ali nikad ne znate šta vas u životu čeka. Možda danas-sutra vaše djete napravi nešto slično pa ljudi po portalima budu pisali zašto vi niste u zatvoru i zašto niste ljecili svoje djete ili unuče. Kosta treba odgovarati za ovo šta je napravio pa makar i na način da zauvijek ostane zatvoren u bolnici. Ali njegova majka sigurno nije znala da bi on ikada ovo napravio. Da mu je trebala posvetiti više pažnje, sigurno da jest. Ali zapamtite, kad vaše djete izađe iz kuće među drugu djecu sigurno ne znate kako se ponaša i vrlo bi se iznenadili

Pupi

03.10.2023 11:23

@Maja - Pu pu daleko bilo da neko dete napravi nesto slicno. O cemu vi pricate? Da li ste vi svesni horora koji je pocinila ta porodica? A da he vase dete ubijeno?

Jana Beck

03.11.2023 13:48

@Maja - I Kostu zajedno sa njegovim roditeljima doživotno zatvoriti da ne hodaju više ovim svijetom i ne ubijaju nedužne!!!