LOVERNJ NAPADA PARTIZAN: Francuz otkrio kako će udariti na crno-bele

Autor:

Sport

11.10.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar prvi put igra protiv crno-belih otkako ih je napustio.

LOVERNJ NAPADA PARTIZAN: Francuz otkrio kako će udariti na crno-bele

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana gostovaće Asvelu u drugom kolu Evrolige, a sutrašnji meč (20.00) biće veoma značajan za obe ekipe. Crno-beli su na startu takmičenja poraženi od Makabija u Izraelu a Francuzi od Crvene zvezde Meridianbet u Beogradu, pa će neki od timova imati priliku da upiše prvenac.

Zbog te činjenice oba tima će biti pod pritiskom, a dvojica košarkaša domaćina imaće dodatni teret i dodatni motiv. Naime, u dresu Asvela biće Žofri Lovernj i Boris Dalo, Francuzi koji su se košarkaški afirmisali u Partizanu pod vođstvom Duška Vujoševića, a onda krenuli u osvajanje sveta, čak i NBA lige.

Republika

Foto: Starsport

Boris Dalo i Žofri Lovernj u dresu Partizana

Lovernj je bio prvi stranac kapiten u istoriji "parnog valjka", a koliko voli Partizan svedoči grb srpskog kluba koji je istetovirao na ruci. Imajući sve ovo u vidu jasno je zašto krilni centar pomešanih emocija dočekuje ovaj meč i to prvi protiv crno-belih koje je napustio pre devet godina.

 

 

- Emocija će biti, tu nema dileme. Svi znaju šta osećam kada neko pomene Partizan, šta je taj klub uradio za mene. Poznata je i moja ljubav prema Srbiji, ali u četvrtak, kao profesionalni košarkaš, pokušaću da ostavim emocije po strani. Da li ću uspeti, videćemo - počeo je Lovernj u izjavi za Mozzartsport, pa dodao:

Foto: Starsport

 

- Biće čudno, ponekad pomislim da sam juče igrao za Partizan, a već je prošlo toliko godina. Pričali smo već o tome, ništa se nije promenilo. Znam samo da će biti teška utakmica i da će Partizan sa Željkom Obradovićem dati sve od sebe da pokuša da nas pobedi.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading