KOCEM GA TUKLI DO SMRTI, SA ZIDOVA SE SLIVALA KRV: Jezivo ubistvo iz osvete, rođaci ga krvnički batinali, treći osvetljavao sobu telefonom!

Autor:

Hronika

11.10.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično ubistvo iz osvete, ubili ga na spavanju.

KOCEM GA TUKLI DO SMRTI, SA ZIDOVA SE SLIVALA KRV: Jezivo ubistvo iz osvete, rođaci ga krvnički batinali, treći osvetljavao sobu telefonom!

Foto: Wikipedia

Na današnji dan pre pet godina, u Mišljenovcu kod Kučeva dogodilo se svirepo ubistvo iz osvete. Naime, Saša Stokić (49) ubijen je udaracima drvenim kocem, a za zločin su osuđeni Dejan Stanojević na 30 godina zatvora, Danijel Stanojević na 20 godina zatvora i Dejan Stojković na 7 godina zatvora.

2018. godine, 11. oktobra iz osvete jer je Saša pretukao Danijelovog oca, Danijel i njegov stric Dejan odlučili su da se osvete, a u tome im se pridružio i Stojković, koji je takođe pretučen jednom prilikom od strane Stokića. Oni su mu ušli u kuću dok je spavao i zadali mu više udaraca drvenom motkom po glavi.

Sve vreme dok su ga tukli, Dejan Stojković je osvetljavao prostoriju mobilnim telefonom, jer je u kući bila isključena struja. Drvenom motkom su mu naneli višestruke frakture lobanje, od kojih je na licu mesta preminuo, a Sašu je u krevetu pronašao zet nekoliko dana kasnije.

Meštani Mišljenovca tvrdili su posle zločina da je Saša bio nezaposlen i sklon alkoholu. Živeo je sam u kući tasta i tašte, koji su se preselili na drugi kraj sela zbog njegovog nasilničkog ponašanja. I supruga je otišla od njega i preudala se, dok su sin i ćerka odrastali u hraniteljskim porodicama.

- Kada ga nije bilo nekoliko dana, nije se ni javljao, pošao sam do njegove kuće. To što sam video… Ogromna lokva krvi, smrad, on već počeo da se raspada. Odmah sam zvao njegove i policiju – ispričao je uznemireno posle zločina Sašin zet Dragan.

Samo mesto zločina je izgledalo užasno - u zrgušanoj krvi na uzglavlju kreveta bilo je kose, gotovo čitav skalp.

Kako su meštani tvrdili, iako nije bio cvećka, Saša je bio dobar čovek i ''ko god je od njega dobio batine, zaslužio je''. Tada su rekli, da su osvetu očekivali, ali ne na ovako surov način. Stokić je bio u zatvoru zbog tuča i nasilja, a izašao je godinu dana pre nego što je ubijen i od tada je živeo sam u kući iz koje su njegovi otišli, prehranjujući se nadničenjem u tom i susednim selima.

Danijel Stanojević, kome se sudilo za ubistvo komšije Saše Stokića na suđenju je promenio iskaz i negirao da je Stokića udarao po glavi.

- Nisam tukao Sašu po glavi, nego po rukama, nogama i telu. Ranije sam rekao da sam ga udario u glavu da bih zaštitio strica - rekao je optuženi Danijel.

Sva trojica su na saslušanju tvrdila da su Stokića napala, jer se ranije potukao sa Danijelovim ocem, a pominjalo se i da je dve godine ranije Saša slomio Dejanove naočare od 300 evra, prenosi 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading