ŠURAK DARKA MILIČIĆA IZREŠETAN ISPRED TERETANE! Ubica sasuo u njega šest hitaca i pobegao!

Autor:

Hronika

23.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat supruge Darka Miličića ubijen je pre šest godina ispred teretane.

ŠURAK DARKA MILIČIĆA IZREŠETAN ISPRED TERETANE! Ubica sasuo u njega šest hitaca i pobegao!

Foto: INSTAGRAM/MARKO MARKUŠ, Starsport

Marko Markuš (29) iz Novog Sada, sin bivšeg policajca i šurak proslavljenog košarkaša Darka Miličića, izrešetan je 24. novembra 2017. godine na parkiralištu ispred teretane, naspram zadnjeg ulaza u Klinički centar Vojvodine,

Napadač je ispalio sedam hitaca u njega iz ''škorpiona'', kada je Marko pokušao da uđe u svoj automobil marke ''mercedes''. Markuš je privatnim vozilom prevezen u bolnicu, gde je podlegao povredama.

- Sumnja se da je napadač danima pre zločina pratio Markuša koji je imao debeo policijski dosije. Nakon što je locirao njegovo kretanje i svakodnevne navike krenuo je u planiranje likvidacije. Ubica je znao da Markuš kobnog dana ima utakmicu malog fudbala u sali, pa je tako bio spreman za realizaciju svog plana - podseća izvor Kurira i dodaje:

Republika

Foto: INSTAGRAM/MARKO MARKUŠ

Marko Markuš

- Kobnog dana ubica je imao štek gde ga niko neće videti. Kada je Markuš prišao svom "mercedesu" sa američkim registarskim oznakama, sa sportskom torbom u ruci nepoznati napadač je otvorio vatru u njegovom pravcu. Navodno, bila je u pitanju rafalna paljba, a žrtvu je pogodilo šest metaka.

Ubica je imao i saučesnika koji ga je dovezao do mesta zločina, a zatim i odvezao. Do danas nije pronađen egzekutor, kao ni motiv ubistva,

Podsetimo, Markuš je bio poznat po kriminalnim radnjama i nekoliko puta je osuđivan. Navodno su ga u podzemlju prozvali ''novi Knele''.

- Markuš je brat Zorane Miličić, supruge košarkaša Darka Miličića, a još kao maloletnik je bio prestupnik. Nekoliko meseci pre nego što je ubijen izašao je iz zatvora gde je odslužio kaznu zbog pokušaja ubistva - podseća izvor pomenutih medija i dodaje:

Republika

Foto: FACEBOOK/MARKO MARKUŠ

Marko Markuš i Zorana Miličić

- Markuš je živeo brzo, ludo i raskalašno, o čemu su svedočili brojni privatni video snimci, kao i fotografije koje je objavljivao na društvenim mrežama.

Ubijeni je sahranjen nekoliko dana nakon ubistva, a sahrani je prisustvovala porodica, kao i brojni prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading