OVO SU TINEJDŽERKA I UBIJENI TEČA! Izbola ga nasmrt, pa pobegla, rođaci pokušali da je zaštite! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.11.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamnaestogodišnjakinja izbola teču u Novom Sadu.

OVO SU TINEJDŽERKA I UBIJENI TEČA! Izbola ga nasmrt, pa pobegla, rođaci pokušali da je zaštite! (FOTO)

Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

S.D.

Devojka O. Š. (18) iz Novog Sada uhapšena je sinoć zbog postojanja osnova sumnje da je ubila, navodno, svog teču S.D. (30) na porodičnom slavlju u kući u kojoj svi zajedno žive u centru Novog Sadu.

- Kuća u kojoj su živeli je dugo bila napuštena i skupljale su se skitnice i promlematični ljudi, a S.D. je došao i rasterao ih pa mu je vlasnik te kuće bukvalno dao da tu živi jer svakako nije znao šta bi sa kućom - kažu komšije i dodaju:

- Bio je baš vredan, renovirao je celu kuću i napravio je pristojnom za život. Bio je tamo sa ženom i još nekim članovima porodice, a devojka koja ga je ubola je sa majkom povremeno dolazila tu.

Republika

Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

O.Š., osumnjičena za ubistvo

Kako navode komšije, devojka ga je ubila nakon svađe.

- Nikada ranije nije prijavljino nasilje, pogotovo od kada su se iselile skitnice i uselili oni. Čule su se svađe, ali nismo mislili da može ovako da eskalira - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Čuli smo i mi da su rođaci pokušali da zaštite devojčicu koja je od straha pobegla, verovatno nije ni svesna šta je uradila i kako se sve desilo.

Republika

Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

S.D., ubijeni

Ipak, ovu kuću komšije opisuju "kao iz horor filma".

- Mi se zaista svi trudimo da tu kuću zaobilazimo u širokom luku, izgleda kao iz horor filma, kad smo čuli šta se desilo odmah smo znali i koja je kuća i koja porodica. To je strašno!

Većina komšiluka i dalje pamti okupljanje beskućnika i zavisnika u ovoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading