BERANAC PROMENIO ISKAZ ZBOG PRETNJI "PRINCIPA": Golubović promenio ploču na suđenju klanu Belivuka i Miljkovića!

Autor:

Hronika

03.11.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Golubović zbog pretnji promenio iskaz na sušenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

BERANAC PROMENIO ISKAZ ZBOG PRETNJI "PRINCIPA": Golubović promenio ploču na suđenju klanu Belivuka i Miljkovića!

Foto: Tanjug/R. Prelić e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Svedok tužilaštva Filip Golubović promenio je ploču na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića jer je iz redova njihove grupe "Principi" koji su na slobodi dobio pretnje, saznaje Republika.

Njegov novi iskaz dramatično se kosi sa svedočenjem majke ubijenog Gorana Mihajlovića, a pritom je u sudnici izjavio i da ne pripada klanu, da ne poznaje Belivuka i Miljkovića...

Ovaj Beranac je izjavio da Sanja Mihajlović laže kad tvrdi da joj je rekao da su njenog sina "ometlali" Belivuk i Miljković. On je u sudnici naveo da joj je to rekla "četvrta osoba". I Belivuk je uvredio majku ubijenog rekavši da "ima razloga da laže jer je pristrasna".

Republika

Foto: Republika-A. P.

Filip Golubović

Goluboviću se u drugom predmetu sudi upravo za razmenu informacija o Belivukovom klanu sa inspektorom Božidarom Stolićem, koji je prema optužnici dobio zadatak da mu dostavlja informacije o uviđaju u Ritopeku i druga saznanja u vezi s pripadnicima zloglasnog klana.

- Sada kad je napao majku ubijenog može da izjavi "da se ne plaši", a i zašto bi se plašio kad je Belivuk u sudnici rekao da je svedočio "kao njegov brat rođeni" - dodaje izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading