VELJA NEVOLJA NA SUĐENJU SA DVA PARA LISICA: Evo kako su mu čuvari vezali ruke - i to iz OVOG razloga!

Autor:

Hronika

31.10.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk je juče sproveden na suđenje sa rukama na leđima koje su mu vezane sa dvoje lisica.

VELJA NEVOLJA NA SUĐENJU SA DVA PARA LISICA: Evo kako su mu čuvari vezali ruke - i to iz OVOG razloga!

Foto: Ilustracija: Republika.rs,Starsport, E-Stock

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara, nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Ilija Kovačević trebalo je juče da se pojavi u sudu kao svedok koga je svedok-saradnik u ovom postupku Srđan Lalić označio kao osobu koja je sa njim nabavljala telefone sa Skaj aplikacijom za ovu organizovanu kriminalnu grupu. Ipak, to se nije dogodilo navodno zbog bolesti svedoka.

Veljko Belivuk je juče sproveden je na suđenje sa rukama na leđima koje su mu vezane sa dvoje lisica jer jedne nisu mogle da obuhvate njegove ruke koje su zbog velikih nabildovanih mišića teško obuhvative.

Na suđenju se vršio uvid u spise o izveštaju o pretresima i forenzičkim izveštajima iz Ritopeka kojima je prisustvovao Vlade Draganić.

Pored toga, Belivuk i Miljković su se izjasnili da ne žele da se otvaraju CD-ovi, koji su u posedu MUP-a, a koji su oduzeti od njega.

Podsećamo da je i Marko Miljković napisao svojeručno na jednom od papira u spisima: 

"Ja Marko Miljković ne želim da prisustvujem na otvaranju uređaja u MUP".

Miljković je kazao da se radi o privatnim fotografijama. 

Sudija je odlučila da prekine suđenje juče sa uvidom u 2451. stranu spisu. Najavila je nastavak već danas, a za četvrtak saslušanje svedoka Filipa Golubovića koji je u drugom postupku optužen sa inspektorom Božidarom Stolićem za saradnju sa ovim klanom.

Za petak u nastavku suđenja najavila je i ispitivanje žrtve ovog klana Ilije S. kojeg su prema optužnici, silovali u bunkeru na stadionu Partizana. Objasnila je da će Iliji S. branioci i okrivljeni, kao i svi ostali u postupku moći da postave pitanja budući da je njegovo psihičko stanje veštačeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nenad

31.10.2023 11:28

Eh da ja imam vlast sto bi mi Velja bilodvao u zatvoru , nego bih ga nabio u rudnik da radi ( i zaradi) od jutra do sutra . Ne bi izlazio iz rudnika osim da prespava . A ON nabildovao misice , dok neki posteni ljudi na slobodi koji ni mrava nisu zgazili , nemaju ni za 3 obroka, nemaju zdravstvenu zastitu , nemaju gde spavati u cistom i toplom. Jebem te demokratijo tako nakaznu i morbidnu . A ovaj monstrum , nabildovao misice . Hraniti stoku koja melje ljude u masinama , umesto ekspresno dokazati krivucu i iubiti pseto da vise ne zagadjuje . I treba to hraniti , alooooooo SMRDIJO probudi se jebem te tako nakaznu .